Kedves Látogató!

 

Végh Gábor vagyok Kisbajom község polgármestere.

 

Szeretettel Üdvözlöm Kisbajom község honlapján. Ezen az oldalon a különböző menüpontok kiválasztásával megismerheti falunkat: a megközelíthetőséget, elérhetőségeket, helyi intézményeket és sok más érdekes dogot tudhat meg kis községünkről.

Mivel Kisbajom egy zöldkörnyezetben elhelyezkedő zsáktelepülés, ebből a jellegéből adódóan csendes, nyugodt környezet jellemzi. A település már évek óta részt vesz a különböző faluszépítő mozgalmakon, ennek köszönhetően többezer virágtő, - köztük kétezer tő rózsa - díszíti a falu utcáit. Az utcák kereszteződésében egy-egy szoboralkotás, sziklakert, virágdomb vagy szökőkút ékesedik. A fotóalbum menüpontban tettük közzé a Kisbajomról készült fotókat.

Nagy öröm számunkra - elsősorban a képviselő-testület számára -, hogy az alig 500 fős településen két civil szervezet is működik, az egyik a Lila Akác Nyugdíjas Klub, a másik pedig az Ifjusági Kör. Mindkét szervezet kitartóan segíti az önkormányzat tevékenységét: programokat, rendezvényeket szerveznek, aktívan részt vesznek a társadalmi munkákban.

Dióhéjban azt hiszem ennyi elegendő, a többit megtudhatja ha a menüpontokra kattint.

Őszintén remélem, hogy honlapunk elnyeri tetszését. Észrevételeit ötleteit vagy tanácsait az oldallal kapcsolatban az Üzenőfal menöpont kiválasztásával hozhatja tudomásunkra.